В битката за вниманието на потребителите и доларите на рекламодателите Google

...
В битката за вниманието на потребителите и доларите на рекламодателите Google
Коментари Харесай

YouTube може да бъде най-мощното оръжие на Google срещу Facebook

В битката за вниманието на потребителите и доларите на рекламодателите Гугъл може да има не толкоз скрито оръжие срещу Facebook  - YouTube, написа Business Insider.

Колективно американските консуматори към този момент прекарват повече време в YouTube, в сравнение с в Фейсбук, сподели във вторник Брайън Уийзър, финансов анализатор в Pivotal Research Group, базирайки се на данни на водеща международна компания за премерване и изследване на пазара Nielsen. Тази разлика най-вероятно ще нараства. " Като се има поради относителният мащаб на YouTube... настоящият напредък на тези равнища е забележителна наклонност за промишлеността ", показва Уийзър.

Потребителите от Съединени американски щати са прекарвали около 4 милиарда часа във Фейсбук от ноември насам. От Фейсбук заяви през януари, че посещаемостта на уеб страницата спада, частично заради промените в новинарския поток, който лишава от вниманието на изявления от новинарските и други организации, за сметка на тези от приятелите и членовете на фамилиите на потребителите.

Потребителите в Съединени американски щати харчат милиарди часа всеки месец, гледайки YouTube

От друга страна, от август до февруари, американските консуматори на възраст 18 и повече години прекарват приблизително 176 млн. часа дневно - или 4,9 ммрд. часа на месец, гледайки YouTube на мобилни устройства. Това дава на YouTube голямо преимущество пред колоса в обществените мрежи във връзка с времето, което американските консуматори групово прекарват в сайтовете.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР